Patatesleri iyice yıkıyoruz ve kabuklu olarak dilimliyoruz.Karabiber,tuz,kekik,rendelenmiş sarımsak ve zeytinyağı(çok az) karıştırıp fırın tepsisine kabukları alta gelecek şekilde sıralıyoruz ve fırında pişiriyoruz.Afiyet olsun.._Firuz_
Elma dilimli fırında patates sizlerden öğrendiğim günden beri yemek davetlerimin kurtarıcı yemeklerinden. Davetlerde nasılolsa fırında pişen birşeylerim oluyor. Patatesleri de altlarına koyuyorum. Beraberce pişiyorlar. Ve ben de o sırada başka hazırlıklara zaman ayırabiliyorum. Baharat olarak pul biber, kekik , fesleğen, karabiber ve tuz kullanıyorum ben . Hem tadı süper oluyor hem de kızartmaya göre çok çok hafir. Tekrar teşekkürler. Sinem YAMAN
1 yorum:
Elma dilimli fırında patates sizlerden öğrendiğim günden beri yemek davetlerimin kurtarıcı yemeklerinden. Davetlerde nasılolsa fırında pişen birşeylerim oluyor. Patatesleri de altlarına koyuyorum. Beraberce pişiyorlar. Ve ben de o sırada başka hazırlıklara zaman ayırabiliyorum. Baharat olarak pul biber, kekik , fesleğen, karabiber ve tuz kullanıyorum ben . Hem tadı süper oluyor hem de kızartmaya göre çok çok hafir. Tekrar teşekkürler.
Sinem YAMAN
Yorum Gönder