Bu tarifimiz de yine Hilal'den geliyor. Biz bi süredir tarif ekleyemedik ama sağolsun arkadaşlarımız tarifleriyle blogumuzu renklendiriyor :)
MALZEMELER
1 Adet Kuru Soğan ( orta boy )
1 Adet Taze Kırmızı Biber
2 Adet Domates
4 Adet Yeşil Sivri Biber
300 gr Kuşbaşı Et
100 gr Mantar
Biber Salçası
Domates Salçası
Tuz
Karabiber
Kekik
Fesleğen
Kimyon, Nane ( Çok Az )
YAPILIŞI
Önce soğanımızı küçük küçük doğrayıp yağda hafif kavuruyoruz, ardından ince ince doğradığımız kırmızı ve yeşil biberlerimizi katıyoruz. İkisini bir müddet kavurduktan sonra eti ve salçaları tencereye ilave ediyoruz, hafif ateşte pişirmeye bırakıyoruz. Ardından rendelenmiş veya çok ufak doğranmış domatesimizi ve dörde böldüğümüz mantarımızı ilave ediyoruz ve sonrasında da tuz ve baharatlarımızı katıyoruz.
Afiyet Olsun :)
1 Adet Kuru Soğan ( orta boy )
1 Adet Taze Kırmızı Biber
2 Adet Domates
4 Adet Yeşil Sivri Biber
300 gr Kuşbaşı Et
100 gr Mantar
Biber Salçası
Domates Salçası
Tuz
Karabiber
Kekik
Fesleğen
Kimyon, Nane ( Çok Az )
YAPILIŞI
Önce soğanımızı küçük küçük doğrayıp yağda hafif kavuruyoruz, ardından ince ince doğradığımız kırmızı ve yeşil biberlerimizi katıyoruz. İkisini bir müddet kavurduktan sonra eti ve salçaları tencereye ilave ediyoruz, hafif ateşte pişirmeye bırakıyoruz. Ardından rendelenmiş veya çok ufak doğranmış domatesimizi ve dörde böldüğümüz mantarımızı ilave ediyoruz ve sonrasında da tuz ve baharatlarımızı katıyoruz.
Afiyet Olsun :)
1 yorum:
Ellerine sağlık hilal mantara bayılırım mmm etlede müthiş uyumlu bende yapayım bu hafta kebap canım çekti birden:)
Yorum Gönder