28 Aralık 2008 Pazar

HÜZÜN..


''ben annemin nazlı ceylanı, koklamaya kıyamadığı gül goncasıydım. Ona sorsan ben tahtımda oturup, başımdaki tacı düşürmeden taşımaktan başka hiçbir şey yapmadan yaşamalı, sarayımdaki hizmetkarlara emirler yağdırmalıydım. Çünkü ben annemin güzel gözlü, minik prensesiydim.Oysa rollerimizi annemiz değil, hayat belirliyordu.Sitemim, serzenişim yok kimselere. Şikayet de değil. Belki bir iç döküş. Bu gün nedense içim darlandı biraz. Yorulduğumu hissettim sanki. Yüküm sanki biraz daha ağır geldi bugün. Sanki omuzlarımda dünyanın tasası, hayat çok üzerime geldi bu gün.''(http://fikriminincegulleri.blogspot.com/ sıtesınden alıntıdır)


( henüz sıte sahıbının adına bakma fırsatı bulamadım o kadar güzel kalemı var kı saatlerce bırakamadım ;okumadığım bırşeyler kaldımı acaba dıye kontrol etmelıyım:)sıte ve özellıkle üst paragraftakı yazı; hüzün kokan bır günün ardından ılaç gıbımı geldı ;yoksa deştıkçe deştımı bırşeylerı tam çözemedım ama sankı günümün mana ve ehemmıyetı açısından ;tam damardan dıye tabır ettığımız yazılardan.Bu harıka sıteyı sızlerle paylaşmak ıstedım._Fıruz_

3 yorum:

hdidem95 dedi ki...

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Flame dedi ki...

Nice seneler kızlar...

meleginmarifetleri dedi ki...

Dilerim ki, yeni gelen yıl, siz sevgili dostlarıma;



Gününüzü aydınlatacak ARZU

Arzularınızı güçlendirecek KUVVET

Kuvvetinizi yaratacak PARA

Parayı kazandıracak FIRSAT

Fırsatları değerlendirecek AKIL

Aklınızı koruyacak SAĞLIK

Sağlığını sürdürecek MUTLULUK

Mutluluğunuzu getirecek SEVGİ

melek...


small business home business
Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur

MONTAİGNE