16 Ağustos 2007 Perşembe

KISIR


Tarifini yazmaya gerek duymadım herkes biliyodur zaten:) Ufacık bir farkı var doğu tarafının yaptığı kısırları daha çok beğeniyorum ve o usülle yapıyorum.Bol biber salçası kullanıyorum ve tüm malzemeyi içerisine minik minik doğruyorum(marul,domates,salatalık,yeşil biber gibi)Böylece kuru kuru olmuyor.

2 yorum:

Sinem YAMAN dedi ki...

iyi de tarifi neden yazmıyorsunuz ki.. :(
Bilmeyen olamaz mı?
Bilmemek ayıp mı?
Tarifini de eklemenizi rica ediyorum.
Sinem YAMAN

Firuze&Saniye dedi ki...

tamam sinemcim afedersin haklısınız aramızda bilmeyenler olabilir:)en yakın zmaanda ekliycem

Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur

MONTAİGNE