25 Ekim 2007 Perşembe

PATATES TOPLARI


Tarifin belli bir ölçüsü yok.Dilediğiniz kadar patatesi haşlıyoruzve eziyoruz;püreyi ısıtıyoruz ve tereyağla karıştırıyoruz.karabiber,tuz,maydonozla yoğuruyoruz.Minik toplar yapın ceviz büyüklüğünde ve ortalarını parmağınızla açın.İçerisine:yoğurt,dereotu,sarımsak,pul biber karışımından doldurun.Dilerseniz topları havuç rendesine yada maydonoza bulayarak renk verebilirsiniz,benim patatesler biraz cıvık olduğu için yapmadım.yoğurdunu bol koymanızı öneriririm._Firuz_

1 yorum:

HiL@L Karakaya dedi ki...

bu tam benim damak tadıma göreymiş:)
çok iştah açıcı görünüyo mmm

Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur

MONTAİGNE