19 Eylül 2007 Çarşamba

ELMA DİLİMLİ PATATES

Patatesleri iyice yıkıyoruz ve kabuklu olarak dilimliyoruz.Karabiber,tuz,kekik,rendelenmiş sarımsak ve zeytinyağı(çok az) karıştırıp fırın tepsisine kabukları alta gelecek şekilde sıralıyoruz ve fırında pişiriyoruz.Afiyet olsun.._Firuz_

1 yorum:

Sinem dedi ki...

Elma dilimli fırında patates sizlerden öğrendiğim günden beri yemek davetlerimin kurtarıcı yemeklerinden. Davetlerde nasılolsa fırında pişen birşeylerim oluyor. Patatesleri de altlarına koyuyorum. Beraberce pişiyorlar. Ve ben de o sırada başka hazırlıklara zaman ayırabiliyorum. Baharat olarak pul biber, kekik , fesleğen, karabiber ve tuz kullanıyorum ben . Hem tadı süper oluyor hem de kızartmaya göre çok çok hafir. Tekrar teşekkürler.
Sinem YAMAN


small business home business
Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur

MONTAİGNE